Mi a mi kis történetünk? Hogyan kezdtük? Miért csináljuk ezeket a MÓKÁS őrültségeket?

2003-ban édesapámmal (Jenő) és bátyámmal (Csongor) egy szülinapi quadozáson vettünk részt, ahol nagyon megtetszett ez a motorsport. Hazafele úton már a quad bérbeadás koncepcióját beszéltük és megvalósítás lépéseit terveztük családilag. A KÜLDETÉS az volt, hogy minél több ember számára tegyük elérhetővé ezeket a „JÁTÉKOKAT”. Évről évre újítottunk és jobbnál jobb eszközöket találtunk ki és valósítottunk meg, hogy ÜGYFELEINK számára olyan SZÓRAKOZÁST biztosítsunk, ahol GARANTÁLT A JÓKEDV.

Az eltelt idő alatt számos, a világon is egyedülálló játékkal leptük meg hálás közönségünket. Tekintsd meg ezeket GALÉRIÁNKBAN vagy nézd meg M2 PETŐFI LIVE velünk készített interjúját az események között!

Egyetlen célunk van: ÉREZD JÓL MAGAD ÉS KAPCSOLÓDJ KI. Kivel? Akivel csak akarsz: családdal, barátokkal, kollégákkal… Outdoor programjaink kiváló lehetőséget nyújtanak kiszakadni a mindennapokból. Rendezvényeink kulcsa a POZITÍV ÉLMÉNYEK, a MOSOLY, A JÓKEDV, A NEVETÉS, KAPCSOLATTEREMTÉS ÉS –TARTÁS.

Nem tudod, hogy kezdj neki a szervezésnek? Hol legyen a rendezvényed helyszíne? Nincs ötleted, hogy milyen programokat csinálj? Lépj velem kapcsolatba és mindezekre KÉSZ JAVASLATOT adok Neked! Szabadítsd meg magad a szervezés terhétől.

Ismerd meg csapatunk tagjait!

Mert nem csak az a fontos, hogy mit veszünk, hanem az is, hogy kitől!