Egy jó csapatépítő tréninghez nem csak jó társaság és remek helyszín szükséges, hanem finom ételek és italok is. A jó hangulat alapja a jó vendéglátás, ezért számtalan lehetőséget kínálunk, hogy ebben se kelljen hiányt szenvednie. Egyes ételek készítése akár csapatprogramnak is alkalmazható. A szálláshelyek egyedi kínálatán felül a következőket ajánljuk:

Catering szolgáltatás válogatott ételekkel és italokkal
Catering partnerünk választékából válogathat kedvére ételeket és italokat egyaránt. Az Ön által elképzelt eseményhez, rendezvényhez leginkább megfelelő vendéglátó szolgáltatások kiválasztásában segítséget nyújtunk, figyelembe véve az Önök igényeit, az esemény jellegét, a vendégek összetételét, létszámát, a helyszín adottságait.
 
Bogrács party
A bogrács party szabadtéri helyhez nem kötött hagyományos főzési mód, ahol közkedvelt magyar ételeket készíthetünk. Bográcsban vagy üstben, leveseket, pörkölteket és egyéb egytálételeket készíthetünk. Egy közös főzés is remek pontja lehet a csapatprogramoknak.
Kürtöskalács-sütés
A kürtőskalács-sütés is jó csapatépítő program, mert aktív kikapcsolódásként lehetőséget teremt a csapat egységgé való összekovácsolásra, a csapatszellem erősítésére. A különleges gasztrokaland alatt Ön és csapata összekötheti a kellemeset a hasznossal, hisz - ki mit süt, azt egye is meg címen – ahány kürtőskalácsot képesek előállítani ez idő alatt, azt mind elfogyaszthatják.
Lángos sütés
Senki nem megy el egy jó LÁNGOS KOCSI mellett úgy, hogy ne kóstolná meg az egyedi finomságot. Illatát érezvén gondolunk "egy forró, ropogós, enyhén fokhagymás, gazdagon tejföllel megkent, füstölt sajttal megszórt lángosra. Ha megkívánta ez a megunhatatlan finomságot, ne hagyja ki!
Grillezés/Szalonnasütés
A grillezés kedvelt szabadtéri vendéglátási mód, ahol a vendégek előtt sütjük az ételeket. Grill ételeinket a legkülönfélébb alapanyagokból készítjük, pl. szárnyasokból, vadakból, marhából, sertésből, halakból, tenger gyümölcseiből. A frissen grillezett húsokat salátákkal, valamint grillezett zöldségekkel tálaljuk.
Kemencés party
Egyedülálló, szabadtéri, helyhez nem kötött, hangulatos és látványos vendéglátás a kemencés party, melyben egyaránt szerepet kap a népi hagyományokhoz hű öltözködés, korhű eszközök, fatüzelésű kemencében sült tradicionális ételek és népi játékok. A kemencés party keretein belül süthetünk csülköt, libacombot, vadat, malacot, pompost, lepényt, prószát, sőt nagyszüleink kedvenc ételeit is. Különlegessége, hogy minden étel a helyszínen készül, akár a vendégek igénye szerint.
Hot-Dog/Hamburger
Mindig is ki akarta próbálni New York utcáin megjelenő gyorsétkeztetők munkáját? Nem csak étkezés szempontjából, de csapatépítés gyanánt sem utolsó egy finom hot-dog vagy hamburger készítése. Mindenki egy kicsit hozzátesz a munkához, aminek a gyümölcsét az egész csapat élvezheti. Puha kifli, roppanós virsli és már kész is az ebéd.
Koktél szerviz/Mixer
Koktél szerviz szolgáltatásunkkal előre egyeztetett Koktéllapunkból, mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő koktélt. Arra is van lehetőség, hogy a vendég a tapasztalt mixerre bízza az italát és számára egyedi koktélt készítsen! Rutinos mixerek rövid idő alatt képesek kiszolgálni a vendégeiket!
Koktél- és flying party
A party service teljes körű szolgáltatásai között megtalálhatóak az állófogadások, gálaétkezések, koktél partyk, flying partyk, kerti partyk, esküvők és minden olyan rendezvény ahol a vendég kiszolgálása mindennél fontosabb.
Egyedi igény esetén keressen bátran!

Olyat szeretne, amitől eláll a barátai vagy kollégái szava? Találja ki bátran és mi megvalósítjuk. Kezdetnek néhány ötlet, amiből válogathat:

 • Csokoládé szökőkút
 • Bor- és pálinkakóstoltatás
 • Sajt kavalkád
 • Parasztkordély
 • Kávé és teaház
 • Szivar sarok
 • Sushibár
 • Vegetáriánus menü
 • Frissen facsart zöldség és gyümölcslevek
 • Vattacukor
 • Sült gesztenye, kandírozott mandula, mogyoró, dió