Airwheel

Nem szükséges egyensúlyozni vele, csupán picit előre kell dőlni és megy, ha visszaállunk függőlegesbe, fékez, megáll, és akár el tudunk indulni hátrafelé. A kar enyhe jobbra-balra húzásával lehet kanyarodni, vagy akár talpon megfordulni. Nagyon jó vele menni. Nem csak csapatépítő tréningek és baráti összejövetelek szórakoztató programjául, hanem egyéb célú rendezvények, fesztiválok, koncertek hasznos eszközéül is szolgálhat az AirWheel S3. Ahol élményekben és vidámságban gazdag program vagy hatékony és gyors közlekedési eszköz szükséges onnan nem hiányozhat az Airwheel.

Lehetséges feladatok:

 • Útvonal teljesítése
 • Akadálypálya végrehajtása


Extrém-hinta

Az utas által irányított elektromos meghajtású átforduló hinta nagyon elmés szerkezet. Emberi erő igénybevétele nélkül repülhetünk, zuhanhatunk! A lábpedál előre vagy hátra, gyorsabb vagy lassabb tekerésével a forgás irányát és annak sebességét folyamatosan változtathatjuk. Bármilyen helyzetben és bármikor megáll, ha a pedált nem tekerjük. A kagylóülésből jól látható fedélzeti műszereken olvashatjuk „repülési” adatainkat (sebességünket, átfordulásaink számát, menetidőnket, nehézségi állapotunkat). Ez egy valóban új, egyedi és felülmúlhatatlan gépezet a különleges sportjátékok kedvelőinek.

Lehetséges feladatok:

 • Bátorság teszt
 • Átfordulások számlálása
 • Túlterhelés mérése
 • Páros verseny
 • Időmérés


Quad

A négykerekű motorok, quadok használói felejthetetlen élménnyel lesznek gazdagabbak. Napjaink legnépszerűbb szabadidős sportja és egyben szórakozás is egész évben. Túrák, ügyességi próbák, laza poroszkálások. Színes szalagokkal, bójákkal kijelölt útvonalon vagy körpályán 10-99-éves korig. Arra alkalmas terepen (súlykorláton belül) ketten is utazhatnak egy quadon. A quadok félautomata járművek, gázadásra indulnak, nem kell sebességet váltani. A pályát füves, kavicsos, homokos, laza, egyenetlen terepen, szalagokkal, bójákkal kijelöljük.

Lehetséges feladatok:

 • Verseny, időmérés
 • Utas/áru szállítása
 • Akadálypályán óvatos haladás
 • Offroad pálya teljesítése karók között


Gigabike

A bringát egyszerre két személy egymás mellett ülve, a pedálokat tekerve használhatja és a közös munka eredményeként haladhatnak a kívánt irányba. Forduljanak jobbra, forduljanak balra, majd tekerjenek egyenesen, nem is olyan egyszerű! A közös munka elengedhetetlen.

Lehetséges feladatok:

 • Útvonal teljesítése
 • Akadálypálya végrehajtása
 • Utas/áru szállítása


">
Zorb

A "ZORB" Magyarország engedélyével és támogatásával kizárólagosan bonyolítunk le rendezvényeket. Rendelkezünk hevederes és heveder nélküli "ZORB" gömbökkel, felfújható- és fémrámpával. A "ZORB" gömbben egy fantasztikus extrém sportot, a GÖMBÖZÉST űzheted biztonságos hevederekkel védve egy űrhajós tréning élményeit élheted át, vagy heveder nélkül használhatod vizes gurulásra, akadályversenyekhez, ügyességi feladatokhoz, esetleg dekorációként is. A "ZORB" gömbök és rámpák méretüknél, látványuknál fogva magukra vonzzák a vendégek tekintetét és kitűnően díszíthetők a megrendelő arculati elemeivel.


Henger zorb

A henger a "ZORB" gömbhöz hasonlóan kétrétegű, két hengerből áll. Vízen és szárazföldön pörgésre, játékra egyaránt használható. Nagy előnye az egyrétegű vízi gömbökkel szemben, hogy többen kényelmesen elférnek benne és a levegőellátás folyamatos.


Bungee jumping

A bungee jumping során az extrém helyzetek kedvelői egy magas pontról – ami lehet híd, daru, egyéb építmény, vagy akár egy szakadék is – a bokájukra vagy a testükre erősített gumikötéllel a mélybe ugranak. A kötél másik vége a kiindulási ponthoz van rögzítve. Az ugrás után a delikvens szabadon esik, majd a kötél kifeszül és visszarántja. Ezután leng még párat fel és le, utána pedig visszahúzzák. Az egész folyamat nem tart tovább néhány percnél, de akik kipróbálták, úgy vélekednek garantáltan megéri, és semmi máshoz nem hasonlítható élmény. Nálunk egy mobilmegoldást választhatnak az adrenalin kedvelői.


Eurobungee

Érdemes tudni a trambulinról –más néven ugróasztal- hogy ez nem csak egy gyerekjáték, hanem már komoly sportággá nőtte ki magát. Nemcsak kikapcsolódásra jó, hanem a fizikum javítása mellett kiváló mozgást koordináló, mozgást fejlesztő szerepe is van. niniva Az eurobungee – más néven bungeetrambulin vagy eurojumping- tulajdonképpen egy gumiköteles trambulin, amely lehet egy – vagy négy pályás. Egy speciális feszítő szerkezet segítségével akár 7-8 m magasra is fel lehet ugrani, szaltókkal kombinálva, amíg percekig megszűnik a gravitáció. Bárki képes olyan akrobatikus gyakorlatokra, amit eddig nem vagy csak félve mert megtenni.


Katapult

Képzelje el, hogy egy szuperszónikus repülőben ül. A teste leszíjazva, gyomrában az indulás előtti görcs remeg. Képzelje el, ahogyan a repülő a levegőbe emelkedik, s Ön meredten tekint a horizontra. A sebesség robbanásszerűen megnövekszik, s az adrenalin végigszáguld a testén. S most képzelje el, hogy mindezt a katapultban élte át.


3D karika

Az űrhajósoknak sok próbát kell kiállniuk ahhoz, hogy egy űrhajó fedélzetére tehessék a lábukat. Ezek közül egy, a 3 D kerék, a gyroscope, melyet Ön is kipróbálhat.


Falmászás

A mászó dinamikus kötél segítségével mászik, miközben a kötelet bizonyos távolságokban a falba szerelt nittekhez kapcsolja ún. köztesek (schling) használatával, ezzel önmagát biztosítja. Mászás során a földről biztosító ember segítségével történik a biztosítás. 4 oldalas, oldalanként 1,4 m széles, 6,8 méter magasságú mászófal, amelyen oldalanként eltérő nehézségű mászóutak találhatók. A szükséges helyigény: 6 x 6 méter, vízszintes füves - beton - aszfalt terület (a fal TÜV minősítéssel rendelkezik). A személyzet alaphelyzetben 4 fő falmester (mindenki rendelkezik a szükséges végzettséggel, és tapasztalattal).

Mászófal gyerekek részére is. Egyszerre 2 gyermek ismerkedhet meg a hegymászás fogásaival. A biztonságról a felfújt párna, és a segítő kötélbiztosítása gondoskodik.


Rekeszmászás

Felfújható mobil tartószerkezettel bárhol felállítható a játék! Fejjel lefelé állított rekeszre kell felmászni, a folyamatosan feladogatott rekeszeket kell a játékosoknak maguk alá tenni úgy, hogy közben egyensúlyoznak az ingatag tornyon! A játék biztonságos, az "építkezés" előtt a résztvevőket kötéllel, hevederrel biztosítják ki a moderátorok.


Spinfizz

A SpinFizz belső hengerében kb. 20 liter víz társaságában csúszhatsz, ázhatsz. Te döntöd el, milyen gyorsan szeretnél csúszni, melyik irányba és mennyi ideig. 1-2 barátod is csatlakozhat és közben a többiek a henger átlátszó felületén keresztül figyelhetik, amint kimosunk. Egy forró nyári napon ez igazán frissítő. Ha hűvösebbre fordul az idő, meleg vizet is önthetünk a hengerbe, de akár víz nélkül is pöröghet a masina, ilyenkor futhatsz benne, vagy kipróbálhatod a hevederes változatot, az űrhajós tréninget.