Geréby Kúria Hotel****

Képzelje el, ahogy az autópályát elhagyva, a puszta közepén egy külön világba érkezik. Üde zöld fű, árnyas ligetek, a természet illata és mindent betöltő madárcsicsergés. Még ki sem száll az autóból, de máris elárasztja a nyugalom. Megérkezni egy olyan szállodába, ahol a vendégszeretet magától értetődő és a különlegesség teljesen hétköznapi. Ahol az idő megállítható, hiszen a park ölelésében megbúvó kúria távol van a rohanó világ zajától. Fordítsa ezt az időt önmagára, feltöltődésre, pihenésre. A Geréby Kúria tematikus konferenciás, csapatépítő és céges rendezvények remek helyszínéül szolgálhat.

Link: http://hu.gereby.hu/

Hasik Hotel****

Ki kell szakadnunk egy kicsit az állandó rohanásból, a percre beosztott napok és hetek világából. Hagyja otthon az öltönyét és karóráját, felejtse el néhány napra a mobiltelefonját, számítógépét!

Link: http://www.hasik.hu/

Hotel Forest Hills Zirc****

Egy nyugalmas kis sziget a Bakony tetején, ahova régimódi vendégszeretettel és modern eleganciával várják a Vendégeket. Különlegességeinket nem csak elhelyezkedésükben, a birtok elrendezésében, építményeiben, belső tereiben és szolgáltatásaiban, hanem gasztronómiai koncepciónkban megjelenítik. A szálloda hangulata és környezete sugallja a természet és az ember egységét, amelynek teljes átélését úgy segítik, hogy a hetente megújuló bio-gourmet ajánlatot ellenőrzött bio termelőktől frissen beszerzett nyersanyagokból állítják össze.

Link: http://foresthills.hu/hu

Szépia Bio & Art Hotel****

A Szépia Bio & Art Hotel**** a Főváros nyugati kapujában helyezkedik el a gyönyörű, festői szépségű Zsámbéki-Medence központjában, Zsámbékon. A térség első számú 4 csillagos wellness és konferencia szállodája. A szálloda komplexum részét képezi egy 38 szobás 4 csillagos wellness és konferencia szálloda élménymedencével, finn szaunával, gőzkabinnal, infrakabinnal (hang- és színterápiával), masszázzsal, kozmetikával, fodrászattal, valamint egy sószobával.

Link: http://szepiahotel.hu/

Szarvaskút Wellness Hotel****

A Bakonyban található szálloda nemcsak a kiváló környezeti adottságok, hanem a zavartalan és családias hangulat miatt is megfelelő helyszínt és hátteret biztosít a csoportos kívánságoknak. A legendás forrás még ma is tiszta vízzel táplálja a Hotel Szarvaskúton közvetlen szomszédságában található mesterséges tavat. Ebben a mesés környezetben várják a kikapcsolódni vágyókat, a Bakony hegység egyik legszebb részén, Zirc városától 3,5 km-re található Hotel Szarvaskúton.

Link: http://szarvaskut.hu/

Hotel Vital Nautis ****

Nyáron kiválóan alkalmas a fürdőzésre, ideális helyszínt nyújt a szörf és vízisí szerelmeseinek, és megannyi tókörnyéki programmal csábít. A tó alacsony vízszintjének köszönhetően szinte minden télen befagy, így a téli sportokat kedvelők is megtalálhatják a nekik tetsző időtöltést.

Link: http://www.hotelnautis.hu/

Hotel Caramell Bükfürdő****

Már belépéskor érezheti, hogy egy másutt nem tapasztalt környezetbe lép. A szálloda a Feng Shui alapelveit figyelembe véve került megépítésre és kialakításra, ezáltal meleg színek, barátságos környezetet várja az ideérkezőt. Az ország első négycsillagos, holisztikus gyógy- és wellness szállodája, mely 80 klimatizált szobával, 170 férőhellyel rendelkezik. A szálloda szomszédságában található a Kristály Torony kalandpark és mászó pálya, ami remek programként alkalmazható egy hétvégi csapatépítésen.

Link: http://www.caramell.hu/

Old Lake Golf Hotel Tata****

Az Old Lake Golf Hotel 2001-ben nyílt meg négycsillagos szállodaként az Esterházy család grófi ágának vadászbirtokán – Budapest, Győr, Székesfehérvár tengelyében Tata szomszédságában. Az arborétumi környezetben elhelyezkedő 34 szobás szálloda elegáns, mégis otthonos atmoszférájával kitűnő helyszínül szolgál családi pihenéseknek, céges összejöveteleknek.

Link: http://www.oldlakegolf.com/

Club Hotel Hortobágy****

A Hortobágyi Nemzeti Park Magyarország elsőként alapított nemzeti parkja, amely 1999. decemberétől az UNESCO Világörökség listáján szerepel. A hortobágyi hotelben 54 db kétágyas szoba, 4 db lakosztály és 20 db ház áll a vendégek rendelkezésére. A hortobágyi hotelbe érkező vendég egy külön világba, a pihenés, az aktív kikapcsolódás és a kulturált szórakozás világába lép be. A hortobágyi hotel az egyéni— és csoportos vendégek fogadása mellett lehetőséget nyújt konferenciák, vállalati rendezvények, tréningek lebonyolítására is.

Link: http://www.hortusnaturaehotels.hu/club-hotel-hortobagy/szalloda-bemutatasa.hu.php

Káli Art Inn

A Káli Art Inn a Káli-medence természetvédelmi területén fekszik, közel a Balatonhoz. Kitűnő ételekkel és borokkal, odaadó kiszolgálással és a környező vidék szépségeivel kényeztetik Önt. Kapcsolódjon ki, érezze jól magát, és felejtse el egy kicsit a rohanó világot. Felejthetetlen pihenést kínálnak Önnek. Cégének tréningjei, értekezletei vagy más rendezvényei még sohasem zajlottak ehhez hasonló környezetben. A Káli Art Inn nem a megszokott konferenciaszálló, amilyeneket az autópálya mellett talál. A Káli Art Inn különlegessé teszi vállalati rendezvényeit: különleges az itteni építészet, a környező táj, az ételek és a kiszolgálás.

Link: http://kaliartinn.hu/

Szépalma Hotel

Hazánk talán legeldugottabb szállodája a Bakonyban, amelyet megtalálni mégis könnyebb, mint néhány nap után magunk mögött hagyni. Már az első látogatás alkalmával úgy érezzük, mintha haza érkeztünk volna ide. Nyugalom és szerető gondoskodás fogad itt bennünket sok ezer hektár erdő biztonságot jelentő védelmében. És persze sok minden más is...

Link: http://szepalma.hu/hu/

Bakony Hotel***

A Bakony Hotel*** klasszikus hegyvidéki szálloda az erdők övezte, történelmi Bakonyban. 49 kényelmes, összkomfortos szobával várja a pihenni vágyókat. A szállodát körbevevő 4 hektáros park és az adottságok tökéletes helyszínéül szolgálhatnak egy outdoor csapatépítő tréningnek, ahol nem csak a nagy terek biztosítanak megfelelő helyszínt a szórakoztató játékoknak, de remek, fejlesztő programpontot adhat egy szabadtéri kemencés sütés is a csapatnak.

Link: http://bakonyhotel.hu

Hotel Club Aliga**

A Balaton kapujában Budapesttől csupán 90 km-re található balatonaligai szállás-, és üdülőközpont , melynek 10 hektáros strandja 2 km hosszan nyúlik el a Balaton partján. Változatos pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket kínálnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az 50 hektáros arborétum jellegű ősparkban, számtalan lombhullató-, és örökzöld fa között valódi felüdülést talál test és lélek. A terület kora tavasztól késő őszig ideális céges rendezvények, csapatépítő tréningek, partnertalálkozók, termékbemutatók, jutalompihenések, családi és sportnapok lebonyolítására, vagy egyszerűen családi-baráti összejövetelekre, pihenésre, nyaralásra.

Link: http://www.clubaliga.hu/