Malom Horgásztó, Pápa

A horgásztó a Bakony és a Kisalföld találkozásánál, gyönyörű természetes környezetben található. A szabadidőpark 6 hektáron terül el. Nagy népszerűségnek örvend a környékbeliek között, de most már az ország más tájairól is érkeznek vendégek. Nemcsak autóval, hanem gyalogosan és kerékpárral is elérhető. Nincs is jobb annál, mint a város zajától távol, jó levegőn, madárcsicsergős erdő mellet, egy csodálatos tópartján eltölteni néhány órát, vagy akár néhány napot azokkal akikkel jól érzi magát az ember. Jó ételekkel, jó italokkal, jó programokkal, kényelmes kempinggel várják az ide látogatókat! A helyszín alkalmas találkozók, fesztiválok, mulatságok, iskolai- és céges rendezvények, családi összejövetelek, esküvők, horgászversenyek lebonyolítására, táborok szervezésére.

Link: http://www.malomhorgaszto.hu/

KORDA Filmpark

Fedezze fel a filmgyártás lenyűgöző világát! Közép-Kelet-Európa első filmes látogatóközpontja, a Korda Filmpark várja Önt Budapesttől 30 km-re, Etyeken. Látta már a Bagdadi tolvajt, a Dzsungel könyvét vagy a VIII. Henrik magánéletét, hogy a Korda fivérek legemlékezetesebb filmalkotásait említsük? Ha meg akarja ismerni kalandos életútjukat a nemzetközi filmgyártásban, tekintse meg emlékkiállításunkat! Járt már működő filmstúdióban? Tudja, hogyan néz ki és miből készül egy díszlet? Ha nem, jöjjön el hozzánk és sétáljon ott, ahol a leghíresebb filmek készülnek. A látogatóközpont éttermében étkezési lehetőséggel várjuk az egyéni és csoportos látogatókat. Egyedi hangulatot képez egy csapatépítő tréning alkalmával ez a sajátos helyszín.

Link: http://www.kordafilmpark.hu/

Tündérfarm Tündérmajor

Tündérmajor varázslatos falusi parkja tökéletes célpont azoknak, akik élményekkel teli aktív pihenésre, izgalmas kalandokra és valódi baráti nyaralásra vágynak, mindezt a természet lágy ölén. Felejtsétek el néhány napra az irodát, a folyton csöngő telefonokat és a megválaszolatlan e-maileket, töltsetek néhány felejthetetlen napot távol a város zajától. A Bakony szívében található Tündér Farm kitűnő helyszíne lehet a vállalati csapatépítésnek. A közös feladatok és a szokatlan helyszín közös munkára készteti a munkatársakat, ezáltal ismerve fel a közös erősségeket és a másik gyengébbik oldalát. A Tündér Farm természet közeli szobái kényelmes berendezéssel és igazi falusi környezettel várnak, hagyományos háztáji, grillezett, bográcsban főtt és faszénen sütött ételekkel. A kiadós és finom ételeket néhány korty zamatos bor mellett ajánljuk elfogyasztani, de kínálatunkból komplett borkóstolót is összeállítunk.

Link: http://www.tunderfarmzirc.hu/

Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark

A Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark Budapest belvárosától 30 km-re, Fejér megyében, Göböljárás-pusztán, Etyek és Alcsútdoboz között félúton, festői dombok között, az etyeki Kordai Filmstúdió közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Éjjel-nappal várjuk a természetjárókat, pihenésre vágyó családokat, baráti csoportokat. A terület bérelhető céges- és baráti rendezvények, klubnapok, sportrendezvények számára. A horgászlehetőségen kívül apró horgászbolt, kültéri játszótér, büfé, valamint mellékhelyiség is a látogatók rendelkezésére áll. A pihenőpark területén lovarda és több hektárnyi legelő is található.

Link: https://zoltanhorgaszto.wordpress.com/

Lajosmizse Újtanyacsárda

A Budapesttől 71 km-re elhelyezkedő Öreg Tanyacsárda már több, mint négy évtizede fogadja vendégeit az alföldi kisváros, Lajosmizse szomszédságában. A faházas büféként indult vendéglátóhely mára hazánk egyik leghíresebb éttermévé nőtte ki magát: hírét már messze elvitték az ország minden tájáról érkező hazai, valamint a külföldi vendégek. Az Öreg és Új Tanyacsárda nem ismer lehetetlent. Gyakoriak náluk a kisebb, szűkebb körben zajló fontos vállalati megbeszélések. Az Új Tanyacsárda területén 5 db fürdőszobával, minibárral felszerelt vendégszoba áll a vendégek rendelkezésére. A közelben további szálláslehetőségek is elrhetők.

Link: http://www.tanyacsarda.hu