Alapvető programjainkon és játékainkon felül további egyedi szolgáltatásokat is kínálunk, amelyek sokszor eszünkbe sem jutnának, de mégis megédesítik és feledhetetlenné teszik a közösen eltöltött pillanatokat. Tovább erősíti a csapat egységét egy apró emlék vagy ajándéktárgy, amit a résztvevők a következő közös programig megőrizhetnek.

Profi fotós által készített fényképek (fényképalbum)
Számtalan olyan esemény, rendezvény van életünk során, amit nem elég mobiltelefonnal megörökíteni. Sokszor évek múlva bánjuk meg, milyen jó lett volna ha igényes képek készültek volna. Profi fotósaink magas színvonalon, high-tech felszereléssel készítik el a képeket, amiket utómunka utána digitálisan adunk át a vendégeknek.
Digitális videofelvétel a rendezvényről
Számtalan olyan esemény, rendezvény van életünk során, amit nem elég mobiltelefonnal megörökíteni.. Profi fotósaink magas színvonalon, high-tech felszereléssel készítik el a videókat, amiket utómunka utána digitálisan adunk át a vendégeknek.
Egyedi grafikával ellátott ajándéktárgyak
Remek emlékül szolgálhat egy céglogoval ellátott, mindennap használt toll vagy egy képpel ellátott bögre. Kellemesen gondol vissza minden kolléga a közös programokra, ami növelheti a munka hatékonyságát és az együttműködést.
Egyedi dekoráció készítése (molinók, zászlók, displayek…)
Kedvére díszítheti fel rendezvényhelyszínét. Zászlókon és molinókon felül a játékainkon további reklámfelületek állnak rendelkezésre, amely biztosíthatja a programok során a márkatudatos/cégtudatos szórakozást.
Fény- és hangtechnika
Hangosítást, fényeket és buli hangulatot szeretne? Jelezze igényét és hatalmas paryt csapunk rendezvényén, amit mindenki emlegetni fog a jövő évig.
Tűzijáték
Ha tovább szeretné emelni az est fényét, válasszon tűzijátékot. A szemkápráztató tűzijáték után vidáman ujjongó, tapsoló nézőközönség igazi elégedettséget vonz maga után.
Rendezvénysátor
Nem csak rossz időben jöhet jól egy sátor a fejünk felett. A nyári melegben is kellemes fedezéket adhat a nagy kánikula ellen ez a fedezék. Kisebb, nagyobb és különféle kombinációs sátraink megfelelő helyet biztosíthatnak a résztvevőknek.
Fodrász, sminkes, manikűrös
Ha szeretne a csapat a legjobb formájában megjelenni az eseményen akkor tökéletes választás ez a csomag. Profi fodrászok, sminkesek és manikűrösök kényeztetik a vendégeket az országban bárhol. Ha kész a haj és a smink, jöhet a fotós is.
Lufifújó bohóc
Főként gyermekek részvétele esetén dobhatja fel a rendezvényt egy mókás bohóc, aki minden résztvevőt örömmel vidít fel és készít nekik különféle lufikreálmányokat. A jókedv elengedhetetlen.
Arcfestés, testfestés
Ki ismer olyan gyermeket, aki ne szeretne pókemberré, farkasemberré vagy csak pillangóvá válni egy kis időre? Nálunk ez is megoldható. Arcfestő-mesterünk bármit megvalósít, csak egy szavába kerül.
Hostess szolgáltatás
Promóciót, eligazítást, animátorokat szeretne látni rendezvényén? Képzett hostesseink bárhol és bármikor ellátják feladataikat és feldobják a programok minden pillanatát.
Táncelőadás profi táncosokkal
A táncnak rengeteg gyönyörű formája létezik. A FEVER Dance Group is azon van, hogy minél több táncstílust megmutathasson a közönségnek! Többféle előadással és megjelenéssel tudja emelni az est fényét a Szombat Esti Láz tehetséges tánccsapata.
Flair-Mixer Show
Programnak is kiváló lehetőség a Flair-Mixer Show, amin a mixerek jó hangulatú zenére, látványos műsorral színesítik a koktélkészítés folyamatát, ezzel is elősegítve a hangulat fokozását! A show célja a vendégek szórakoztatása, elkápráztatása!
Egyedi igény esetén keressen bátran!

Olyat szeretne, amitől eláll a barátai vagy kollégái szava? Találja ki bátran és mi megvalósítjuk. Kezdetnek néhány ötlet, amiből válogathat:

  • Távirányítós modellautó- és repülő bemutató
  • Állatok a középpontban (kutyabemutató, madárreptetés…)
  • Tűzoltóautó testközelből