3065-europai-mobilitasi-het
Európai Mobilitási Hét és Autómentes napok 2018 / Trükkös bringák
2018-09-25
Főtaxi-Taxis nap / Enjoy Event
Enjoy Event Mosolytár vol.3 – az elkapott mosolyok 2018
2018-11-29

#BeActive Night / Trükkös bringák

40320828_1823310351039560_6354146579602997248_o

#BeActive Night

2018.szeptember 29-én éjjel mi is részt vettünk a BeActive Night rendezvényen, ahol trükkös bringákkal és a GIGABIKE-kel szórakoztattuk az éjszaka kilátogató résztvevőket. Alább találtok néhány infot a sportrendezvényről. Reméljük jövőre is találkozhatunk!

 

Mit kínál a #BeActive Night? 

2018. szeptember 29. éjjel az év legMOZGALMASABB fesztiválján vehetnek részt mindazok, akik este 19:00 és éjjel 1:00 óra között ellátogatnak Budapesten a Tüskecsarnokhoz, és kipróbálnak minél többfélét a helyszínen kínált számos mozgásformából.
Az esemény különlegessége, hogy ezen a szombaton számos európai országban egyidejűleg rendezik meg a #BeActive Night-ot, amely az Európai Sporthét kiemelt sportesemény-sorozata.

A Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, amellyel az egész kontinensen kívánja népszerűsíteni a sportot és a testmozgást. Az Európára kiterjedő kampány arra ösztönzi az európaiakat, hogy egy héten keresztül mozogjanak többet és azután az egész évben maradjanak továbbra is aktívak.

A #BeActive Night idén szeptemberben debütál, Budapest egyik látványos köz- és sportkomplexumában, ahol mind a szabadtéri, mind a fedett – időjárási körülményektől független – sportolási lehetőségek adottak a résztvevők számára.

 

Milyen sportokat lehet kipróbálni a #BeActive Night-on?

A rendezvény a szabadidősport eseményeken megszokott mozgásformák mellett teret enged olyan hazai szempontból is kiemelkedő sportágaknak, amelyekhez a nagyközönség csak ritkán férhet hozzá. Ilyen többek között a jégkorongozás, a műkorcsolyázás, a curling, a szinkronúszás, a búvárkodás, a sífutás, az önvédelmi és harcművészeti sportok.

A napjainkban rendkívül népszerű tánc-, aerobic-, fitnesz- és jógaórák színesítik a kínálatot, de lehet majd versenyezni családi váltóúszásban, ki lehet próbálni a medencében felállított akadálypályát, SUP jógát, mindenféle gördülő járművet, kerékpáros KRESZ-pályát, vívást, Nordic walkingot, lövészetet is.

Kiknek ajánlott a részvétel a #BeActive Night-on?

NEKED!

Gyerekeknek, fiataloknak, idősebbeknek, egyedülállóknak, barátoknak, családoknak, munkahelyi közösségeknek, a rendszeresen sportolóknak, a mostantól mozogni vágyóknak, az érdeklődőknek, egyszóval mindenkinek.

Várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel!

#BeActive

Forrás: http://www.beactivenight.hu/hu/mi-a-beactive-night/mi-a-beactive-night

 

EnjoyEvent, hogy a szórakozás valóban élmény legyen!

Tóth Olivér |  e-mail: info@enjoyevent.hu | tel: +36/70-599-4976

web: www.enjoyevent.hu | fb: facebook.com/enjoyev | instagram: @enjoy_event

fbinsta

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

7 − három =